"City Of Color verzorgde het promomateriaal voor ons nieuw cultuurseizoen. We kregen een brochure met eigentijdse lay-out, volledig geïnspireerd op onze omgeving. Alleen maar positieve reacties op deze campagne gekregen! Leuk om met iemand te werken die zo flexibel en stipt is!"

  Jasmijn Ampe, Dienst Cultuur Temse

  "Wij waren op zoek naar iemand die voor ons een nieuwe huisstijl en een nieuw logo kon ontwerpen. Iemand die aanvoelde waar we voor staan als bureau, als team, niet enkel professioneel maar ook op persoonlijk vlak. Iemand die onze drive en instelling kon vertalen in een nieuwe layout.

  Omdat we zelf erg grafisch werkzaam zijn en in het verleden steeds zelf onze logo’s ontwierpen ( zonder daar de juiste kennis van te hebben ) was het een hele stap om dat over te laten aan een externe ontwerper en het uit handen te geven aan een professional. Maar die drempel verdween al snel vanaf de eerste contacten waarbij we meteen voelden dat Deborah erg uitgebreid luistert naar wensen, vrezen, voorkeuren en dilemma’s. Het resultaat was een huisstijl waarin we ons helemaal konden vinden, een huisstijl die ons op het lijf geschreven staat en waar we ons allemaal erg goed bij voelen. Dat vertaalt zich meteen in heel veel positieve reacties! Ons logo wordt gezien en het wordt geapprecieerd.

  Het leuke is dat Deborah in verschillende stappen en fases werkt. We zijn van in het begin uitvoering gehoord en hebben allemaal onze persoonlijke input kunnen geven waar Deborah mee aan de slag is gegaan. We konden bij alle gesprekken helemaal onszelf zijn wat voor een goed gevoel zorgde en resulteerde in een logo naar ons hart!"

  Vincent Goossens, Orizon Architectuur

  "De samenwerking met Deborah verliep vlot en aangenaam! Het was voor beide partijen even zoeken om van het niet evidente cijfermateriaal een informatief én aantrekkelijk boekje te maken, maar in onderling overleg kwamen we tot een zeer mooi resultaat!"

  Lore Lievens, Erfgoedcel Waasland

  "Ik was opzoek naar iemand om mij te helpen met het uitwerken van mijn idee. Inhoudelijk wist ik reeds hoe en wat, maar ik wou graag een passende vormgeving. Ik zocht iemand die de weg kent bij drukkerijen en kwaliteit, prijzen,... kent. Maar ook iemand die ruimte laat voor eigen inbreng en ideeën, deze probeert te begrijpen én ze optimaliseert!

  Ik vond een hele fijne samenwerking, met goede afspraken, feedback, en vooral iemand die wat ik in mijn hoofd had zitten er helemaal heeft uitgekregen en mee heeft gerealiseerd. Deborah denkt mee, denkt verder en ruimer, doet voorstellen waar je iets aan hebt en luistert naar de feedback die je geeft. Het resultaat: inhoud en vormgeving in balans. Deborah heeft oog voor detail, look en feel en zorgt voor een professionele en kwalitatieve uitstraling, die de essentie van je project tot zijn recht laat komen.

  Het was heel fijn om samen te werken tot het project zowel gevoelsmatig als esthetisch goed zat. Bedankt, ik kijk al uit naar onze volgende samenwerking!"

  Eveline Lerno, Veerkracht uit een doosje

  "Ik leerde Deborah kennen in een project bij een gezamenlijke klant en was meteen gecharmeerd door haar specifieke stijl. Op dat moment was ik zelf bezig met het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, die uiteindelijk moesten leiden tot een boek. Ik zocht natuurlijk nog iemand om het visuele aspect daarvan mooi uit te werken. We gingen samen aan de slag – eerst ontwierp ze enkele modellen, posters en presentaties – later waagden we ons aan het boek. Doorheen het hele proces ervaarde ik Deborah als een rustige, geduldige en flexibele partner, die kritisch uit de hoek kwam en altijd wel een originele draai aan mijn ideeën kon geven. Deborah was exact wat ik nodig had: iemand die de ideeën in mijn hoofd visueel kon vertalen, vaak nog sterker en duidelijker dan wat ik zelf had kunnen bedenken."

  Wouter Danckaert, WODAN&CO

Ben je overtuigd?

Vraag een offerte op maat!

Samen bekijken we wat mogelijk is binnen jouw budget!

CITY OF COLOR ONDERSCHRIJFT HET CREATIVE FAIR PLAY MANIFEST VAN CREATIVE NETWORK EN GAAT VOOR 100% DUURZAAM DRUKWERK