ZALIG OM ZIEN!

Zo fijn om te zien hoe mijn klanten stappen zetten. Daarom zet ik hen graag even in de kijker en krijgen ze hier een plekje.

 

 

16/12/2021

'Overtuigend ondernemen met het Convincing Company Compass'  nu ook te verkrijgen als e-book.

Het boek 'Overtuigend ondernemen met het Convincing Company Compass' dat ik mocht illustreren en vormgeven voor Wodan&Co is sinds kort ook verkrijgbaar als e-book. Aankopen doe je hier. Heb je een abonnement op KOBO plus? Dan kan je het gratis lezen! Werk je liever je businessideeën uit met een papieren exemplaar bij de hand? Het boek is nog steeds te krijgen via de website van Wodan&Co.

 

 

15/12/2021

'De Rode Ajuin kookt' in Het Nieuwsblad / De Gentenaar.

Stefanie Machiels kampte enkele jaren geleden met heel wat gezondheidsproblemen. Dankzij een gezondere voedingsstijl kwam ze er terug bovenop. Na een opleiding tot kok en een opleiding orthomoleculaire voedingskunde startte ze haar cateringbedrijf De Rode Ajuin. Voor wie thuis zelf aan de slag wil gaan, is er nu haar eerste kookboek: ‘De Rode Ajuin kookt’. “Het kwam er op vraag van haar klanten. De recepten draaien rond smaak, zijn gluten- en zuivelvrij en kindvriendelijk. De recepten zijn varianten op klassieke gerechten, zoals glutenvrije verse pasta, lasagne, leeuwenkopvulling…”

Lees hier het artikel.

9/11/2021

'Overtuigend ondernemen met het Convincing Company Compass'  te verkijgen in de Standaard Boekhandel.

Het boek 'Overtuigend ondernemen met het Convincing Company Compass' dat ik mocht illustreren en vormgeven voor Wodan&Co ligt sinds kort in de Standaard Boekhandel te Tienen, Landen en Leuven ( Rector de Somerplein )!
 
Bestel je liever een exemplaar rechtstreeks bij de auteur? Dat kan via de website van Wodan&Co.

 

 

23/9/2021

Tour Elentrik Temse officieel van start.

Onlangs mocht City of Color in opdracht van de Gemeente Temse een flyer met wandelroute ontwerpen voor Tour Elentrik, een straatkunstproject waarbij oude en vuile elektriciteitskasten worden opgewaardeerd met een laagje kunst. Onder de deskundige begeleiding van Treepack, een kunstenaarscollectief gespecialiseerd in muurschilderingen en streetart, werden 20 nutsvoorzieningskasten in Temse voorzien van een kleurrijk, artistiek jasje. Tien professionele kunstenaars en 10 jonge, lokale talenten gingen aan de slag met het thema LINK’T. Het resultaat is prachtig divers, zowel in stijl als in benadering van het onderwerp. Je kan de flyer met de wandelroute (8 km) verkrijgen bij de dienst Toerisme of raadpleeg de website www.streetartcities.com

Lees hier het artikel.