Ik ben Deborah Vanden Brande, ik groeide op tussen stapels interieurtijdschriften en was altijd al goed in tekenen. Tijdens mijn studies architectuur ging m’n hart sneller kloppen van maquettes maken, tekenen en ideeën uitwerken. Grafische vormgevers in mijn omgeving keken met ogen vol verwondering naar m’n creaties. En ik keek naar hen, tot ik het mezelf toestond om eerlijk te zijn: ik wilde ook met grafische vormgeving bezig zijn. Na enkele jaren extra opleiding in illustratieve vormgeving koos ik in 2016 voor mijn grote droom: een eigen ontwerpbureau, anders dan alle andere. Met mijn neus voor trends, mijn jarenlange ervaring als architect en mijn nieuwsgierigheid in mensen en hun verhaal creëer ik alles geheel op maat.

Hou je ervan om met één partner te werken en alle diensten op één plek te vinden?

Dat lukt bij City of Color! Dankzij een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende domeinen ontzorg ik jou en neem ik de coördinatie van het ganse project over.

 

  • Fotografie
  • Technische webontwikkeling
  • Drukkerij
  • Copywriting
  • Animatie

 

Wedden dat je niet zomaar tevreden bent, maar compleet in de wolken?

 

CITY OF COLOR ONDERSCHRIJFT HET CREATIVE FAIR PLAY MANIFEST VAN CREATIVE NETWORK EN FLANDERS DC EN GAAT VOOR 100% DUURZAAM DRUKWERK