WIE BEN IK

Ik ben Deborah Vanden Brande, ik groeide op tussen stapels interieurtijdschriften en was altijd al goed in tekenen. Tijdens mijn studies architectuur ging m’n hart sneller kloppen van maquettes maken, tekenen en ideeën uitwerken. Grafische vormgevers in mijn omgeving keken met ogen vol verwondering naar m’n creaties. En ik keek naar hen, tot ik het mezelf toestond om eerlijk te zijn: ik wilde ook met grafische vormgeving bezig zijn.


Na enkele jaren extra opleiding in illustratieve vormgeving koos ik in 2016 voor mijn grote droom: een eigen ontwerpbureau, anders dan alle andere. Met mijn neus voor trends, mijn jarenlange ervaring als architect en mijn nieuwsgierigheid in mensen en hun verhaal creëer ik alles geheel op maat.

Ik wil luchtigheid, plezier en verwondering in het leven van alledag brengen. Mensen doen glimlachen of beter nog, schaterlachen van schoonheid en plezier.