CULTUURDIENST TEMSE

"City Of Color verzorgde het promomateriaal voor ons nieuw cultuurseizoen. We kregen een brochure met eigentijdse lay-out, volledig geïnspireerd op onze omgeving. Alleen maar positieve reacties op deze campagne gekregen! Leuk om met iemand te werken die zo flexibel en stipt is!"

Jasmijn Ampe, Dienst Cultuur Temse

 

city of color
city of color
city of color

ERFGOEDCEL WAASLAND

"De samenwerking met Deborah verliep vlot en aangenaam! Het was voor beide partijen even zoeken om van het niet evidente cijfermateriaal een informatief én aantrekkelijk boekje te maken, maar in onderling overleg kwamen we tot een zeer mooi resultaat!"

Lore Lievens, Projectcoördinator

WODAN&CO

"Ik leerde Deborah kennen in een project bij een gezamenlijke klant en was meteen gecharmeerd door haar specifieke stijl. Op dat moment was ik zelf bezig met het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, die uiteindelijk moesten leiden tot een boek. Ik zocht natuurlijk nog iemand om het visuele aspect daarvan mooi uit te werken. We gingen samen aan de slag – eerst ontwierp ze enkele modellen, posters en presentaties – later waagden we ons aan het boek. Doorheen het hele proces ervaarde ik Deborah als een rustige, geduldige en flexibele partner, die kritisch uit de hoek kwam en altijd wel een originele draai aan mijn ideeën kon geven. Deborah was exact wat ik nodig had: iemand die de ideeën in mijn hoofd visueel kon vertalen, vaak nog sterker en duidelijker dan wat ik zelf had kunnen bedenken."
 

Wouter Danckaert, zaakvoerder

 

 

ORIZON ARCHITECTUUR

"Wij waren op zoek naar iemand die een nieuwe huisstijl en nieuw logo kon ontwerpen. Iemand die aanvoelde waar we voor staan als en als team. Niet enkel professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Iemand die onze drive en instelling kon vertalen in een nieuwe layout.

Omdat we zelf erg grafisch werkzaam zijn en voordien steeds zelf ons logo ontwierpen, was het een hele stap om dat uit handen te geven. Die drempel verdween echter snel toen we bij de eerste contacten voelden dat Deborah erg uitgebreid luistert naar wensen, vrezen, voorkeuren en dilemma’s. Het resultaat was een huisstijl waarin we ons helemaal konden vinden, die ons op het lijf geschreven staat en waar we ons allemaal erg goed bij voelen. Dat vertaalt zich meteen in heel veel positieve reacties! Ons logo wordt gezien en het wordt geapprecieerd.

Het leuke is dat Deborah in verschillende stappen en fases werkt. We zijn van in het begin uitvoering gehoord en hebben allemaal onze persoonlijke input kunnen geven. Hiermee ging Deborah aan de slag. We konden bij alle gesprekken helemaal onszelf zijn en dit resulteerde in een logo helemaal naar ons hart!"

Vincent Goossens, zaakvoerder

Ben je overtuigd?

Vraag een offerte op maat!

Samen bekijken we wat mogelijk is binnen jouw budget!